Standard Svensk standard · SS-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Ris - Bestämning av riskärnans motstånd mot extrudering efter tillagning - Tillägg 1 (ISO 11747:2012/AMD 1:2016)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Ris - Bestämning av riskärnans motstånd mot extrudering efter tillagning - Tillägg 1 (ISO 11747:2012/AMD 1:2016)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 510 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 510 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 816 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
ISO 11747:2012 Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions.

Ämnesområden

Spannmål, baljväxter samt produkter därav (67.060)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Ris - Bestämning av riskärnans motstånd mot extrudering efter tillagning - Tillägg 1 (ISO 11747:2012/AMD 1:2016)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 510 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 510 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 816 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Spannmål, SIS/TK 435/AG 04

Internationell titel: Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)

Artikelnummer: STD-80001747

Utgåva: 1

Fastställd: 2018-03-12

Antal sidor: 16

Tillägg till: SS-EN ISO 11747:2012