Publikationer

Magasinet S

I Magasinet S läser du om nya trender, tekniker och sådant som påverkar oss i samhället. Vi intervjuar intressanta människor och företag och ger dig inspiration. Vi gör reportage om företag som förädlar sin verksamhet, förbättrar lönsamheten och konkurrenskraften. Magasinet S är kostnadsfri. Läs mer.

SIS Perspektiv 

SIS Perspektiv gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via en tidning, dels via ett mångsidigt webbverktyg. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt. SIS Perspektiv kommer ut fyra gånger per år. Läs mer.

Årsredovisning

Ladda ner och läs våra senaste årsredovisningar här.

Rapporter

Standarders inverkan på de nordiska ekonomierna

I studien "Standarders inverkan på de nordiska ekonomierna" har man tittat på hur ett ökat användande av standarder påverkar den ekonomiska utvecklingen i de nordiska länderna. I studien deltog 1179 nordiska företag i olika branscher med tidigare erfarenhet av användningen av standarder.

Informationsmaterial/trycksaker

Vill du läsa mer om standarder och standardutveckling har vi ett antal trycksaker. Här kan du ladda ner dem digitalt eller beställa som trycksak.

Standard Magazine 

Här hittar du nummer av vår tidigare tidning Standards Magazine  Läs gamla nummer här.


Kontakta kundtjänst

Hittar du inte det du söker eller har du en fråga? Kontakta vår kundtjänst.

Öppet måndag till torsdag 08:00-16:30 och fredagar 08:00-16:00. Vi håller lunchstängt 12:00-12:45.

08 - 555 523 10
kundservice@sis.se

Läs Magasinet S - om nya idéer, affärsutveckling och samhällsnytta

I Magasinet S läser du om näringslivstrender, ny smart teknik, hållbarhetsfrågor och annat som påverkar oss i samhället. Vi intervjuar intressanta människor och företag och ger dig inspiration till nytänkande, innovation och samverkan för gemensam nytta.