Publikationer

Magasinet S

I Magasinet S läser du om nya trender, tekniker och sådant som påverkar oss i samhället. Vi intervjuar intressanta människor och företag och ger dig inspiration. Vi gör reportage om företag som förädlar sin verksamhet, förbättrar lönsamheten och konkurrenskraften. Magasinet S kommer ut två gånger per år och är kostnadsfri. Läs mer.

Perspektiv 

Perspektiv gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via en tidning, dels via ett mångsidigt webbverktyg. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt. Perspektiv kommer ut fyra gånger per år. Läs mer.

Årsredovisning

Ladda ner och läs våra senaste årsredovisningar här.

Rapporter

Standarders inverkan på de nordiska ekonomierna

I studien "Standarders inverkan på de nordiska ekonomierna" har man tittat på hur ett ökat användande av standarder påverkar den ekonomiska utvecklingen i de nordiska länderna. I studien deltog 1179 nordiska företag i olika branscher med tidigare erfarenhet av användningen av standarder.

Informationsmaterial/trycksaker

Vill du läsa mer om standarder och standardutveckling har vi ett antal trycksaker. Här kan du lädda ner dem digitalt eller beställa dem som trycksak.

Standard Magazine 

Här hittar du nummer av vår tidigare tidning Standards Magazine  Läs gamla nummer här.


Kontakta kundtjänst

Hittar du inte det du söker eller har du en fråga? Kontakta vår kundtjänst.

Öppet måndag till torsdag, 08:15-16:30 och fredag, 08:15-16:00

08 - 555 523 10
sis.sales@sis.se

Prenumerera på Magasinet S

Om nya idéer, affärsutveckling och samhällsnytta.

Magasinet S ges ut av Svenska institutet för standarder, SIS, och är en tidning för alla våra medlemmar, deltagare i standardiseringsarbetet och beslutsfattare på företag, myndigheter och organisationer. Den tryckta upplagan är ca 15 000 exemplar. Magasinet utkommer två gånger om året och är gratis.