Logga in

Om SIS

SIS driver och samordnar standardisering i Sverige. SIS är medlem och representerar Sverige i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO. Det betyder att när du är med i SIS är du även med och driver utvecklingen internationellt inom ditt område.Till SIS kommer du som vill påverka standarder och riktlinjer inom din bransch. Vi samordnar alla som har identifierat ett behov av överenskommelser för utveckling av varor och tjänster. Våra kunder är ett tvärsnitt av Sveriges privata och offentliga organisationer, till exempel globala företag, myndigheter, kommuner och landsting, branschföreningar och frivilligorganisationer. Standarder underlättar handel och innovation och effektiviserar verksamheter.

SIS är en komplett leverantör av allt du behöver inom standardisering. Du kan delta i utvecklingen av standarder, köpa standarder och handböcker och utbilda dig inom till exempel kvalitets- och miljöledning, informationssäkerhet, medicinteknik eller maskinsäkerhet.


Kontakt

Vi har öppet måndag till fredag 08:00-17:00

08 555 520 00
info@sis.se

Solnavägen 1E / Torsplan, 113 65 Stockholm

Framtidens transporter i Magasinet S

Självkörande fordon och icke-fossila bränslen är huvudspåren på vägen mot säkrare och mer hållbara transporter.

I Magasinet S möter du människorna bakom idéerna. De som tänker nytt och driver på utvecklingen av framtidens transportsystem. Läs hela Magasinet här.

Får du vårt nyhetsbrev?

Håll dig uppdaterad kring nyheter och information inom ditt verksamhetsområde.

Vi skräddarsyr nyhetsbrevet efter de områden du är intresserad av. Nyhetsbrevet kommer 6 gånger per år.