Hitta hit

SIS ligger vid Torsplan i nya Hagastaden i centrala Stockholm. Du tar dig enkelt till oss med tunnelbana, buss eller pendeltåg. På plan 9 finns receptionen och vår moderna konferensanläggning.

Vår reception har i vanliga fall öppet måndag till fredag 08:00-17:00, men eftersom vi vill bidra till att minska den snabba smittspridningen av det nya coronaviruset i Sverige, så har vi stängt kontoret för besök på Torsplan den 13 mars – 31 augusti 2020.

Om du har möte inbokat med någon av oss, kontakta oss via telefon eller e-post. Vi försöker i största möjliga mån genomföra möten som webbmöten istället för fysiska möten. Vi läser e-post, svarar i telefon och finns tillgängliga för webbmöten. 

Vi nås som vanligt på telefon 08 – 555 520 00 eller via våra personliga direktnummer.

Tunnelbana

Grön tunnelbanelinje 17, 18 eller 19 går till St Eriksplan. Ta uppgång mot Torsgatan, sväng direkt vänster och följ sedan Torsgatan norrut i 5-10 minuter.

Buss

Stadsbuss nr 3, 6, 58 och 77 går till Torsplan. Även flygbuss linje "Liljeholmen" till och från Arlanda stannar vid hållplatsen på Torsplan.

Pendeltåg

Den närmaste pendeltågsstationen är Stockholm Odenplan, där samtliga pendeltågslinjer stannar.

Välj uppgång Vanadisvägen, korsa rondellen och gå sedan Gävlegatan ner mot Torsplan (5-10 minuter).

Bil

Besöksparkering finns i garaget i huset samt intill Torsplan. Besökare får själv stå för parkeringsavgift.

Länkar

www.sl.se 

www.flygbussarna.se 


SIS Conference Centre

Tillgänglighet

Rullstolsburen och anländer med taxi?

Be att bli lämnad och hämtad vid ingången på Norrbackagatan 92 där det är lättare för taxibilarna att stanna. Du kommer då in på plan 3 och kan ta hissen upp till plan 9 och SIS. 

Hotell nära SIS

Elite Hotel Carolina Tower
Eugeniavägen 6,
08-400 071 00
SIS gäster får 17 % rabatt.*

*Rabattkod fås i samband med bokning av utbildning eller konferenslokal.