SIS Abonnemang

Snabb och enkel åtkomst till gällande standard med prenumerationstjänsten SIS Abonnemang.

  • Kvalitetssäkra er organisation genom tillgång till all världens standarder.
  • Välj att prenumerera på standarder relevanta för just din verksamhet.
  • Alltid senaste utgåvan direkt i ert konto
  • Ge hela organisationen åtkomst till era standarder, dela inställningar och mycket annat. 

Prova SIS Abonnemang kostnadsfritt i 14 dagar

SIS Abonnemang är en prenumerationstjänst genom vilken ert företag får tillgång till all världens standarder, senaste uppdateringarna och där hela er organisation kan ta del av innehållet i prenumerationen.

Vill ni veta mer om, eller prova på SIS Abonnemang redan idag, anmäl dig här.

Du som redan är prenumerant, logga in här >

Detta är SIS Abonnemang

I onlinebiblioteket, SIS Abonnemang, hittar du fler än 100 000 standarder. Du fyller självklart ditt SIS Abonnemang med just de standarder som ditt företag behöver. Och du får alltid tillgång till den senaste och tidigare versionen. Ett mejl skickas till dig varje gång en standard uppdateras.

Du kan skriva ut dina utvalda standarder, spara dem lokalt eller på en server och länka till och kopiera avsnitt för internt bruk. Självklart har du möjlighet att förhandstitta på alla andra standarder. Här hittar du också relaterad information, historik och inom kort även direktiv.

Som du säkert känner till hjälper standarder er att minska utvecklings- och produktionskostnaderna. Det skapar också rutiner genom effektivare flöden och högre kvalitet, vilket leder till tillväxt. Standarder är en kvalitetsstämpel på era produkter och tjänster och att ni gör på samma sätt varje gång. Vissa av standarderna hjälper er även att följa svensk lagstiftning och EUs direktiv.

När du bestämt dig för ett abonnemang på SIS Abonnemang ingår en utbildning i tjänsten och om standarder. Och har du frågor får du support av din personliga kontaktperson. Onlinebiblioteket SIS Abonnemang kostar från 2 250 kr/år.

Skolor och Universitet

Du kan ge dina gymnasie- och universitetsstudenter tillgång till standarder med SIS Abonnemang read-only. Välj ut de standarder som du tycker att de behöver, så de får tillgång till standarderna i pdf-format. Vi ser till att studenterna alltid har tillgång till den senaste versionen, vilket gör att du som lärare alltid hänvisar till den senaste utgåvan.
Läs mer om Read-only för skolor och universitet

Samarbete med landstingen

Via ett avtal mellan SKL och SIS får du nu tillgång till ett stort antal standarder i sin helhet inom hälso- och sjukvårdsområdet och ledningssystem.

Kostnadsfria frukostseminarier

Välkommen till SIS kostnadsfria frukostseminarium "Låt standarder bli dina effektiva arbetsverktyg". Läs mer och anmäl dig.


Logga in på SIS abonnemang

Logga in

Tjänster som du når genom att logga in:

  • SIS Abonnemang, f.d. e-nav
  • Onlinetjänster
  • Mina standarder
  • Orderhistorik

Loggar du in in för första gången? Se vår manual för användare.

Kostnadsfritt i 14 dagar

Arbetar du efter de senaste standarderna?

Prova SIS Abonnemang kostnadsfritt i 14 dagar.

Kostnadsfria frukostwebbinarium

Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg.

Kontakta oss

Hör av dig till oss för att boka möte eller demonstration så hjälper vi dig att hitta det abonnemang som passar dig och ditt företag bäst.

08-555 523 10
kundserviceabo@sis.se