Rumsöversikt och erbjudande

SIS Konferens & möten erbjuder 10 moderna och ljusa lokaler i hjärtat av Hagastaden i Stockholm, som kan byggas om efter Era behov och önskemål. Här har du tillgång till all teknik du kan tänkas behöva för ditt möte. I vår rymliga expoyta dukar vi upp för lunch, fika eller mingel.

miljöbild från sis konferens - stort rum med mycket ljusinsläpp

Möblering

Vi har 4 konferensrum med fast möblering i styrelsesittning. I våra övriga 6 rum har vi möjligheten att möblera om efter Era behov och önskemål, välj mellan bio-sittning, skol, U eller Öar. Kontakta oss om antal gäster så rekommenderar vi rätt rum för dig. Vår maxkapacitet med anpassad ventilation är 100 personer sittandes.

Teknik

Alla våra rum är utrustade med skärmar eller projektorer för presentationer, film och ljud. Det finns även whiteboards och blädderblock som kan lånas. I vissa rum finns det hörslingor för dig som håller ett tillgänglighetsanpassat möte och vi har även möjlighet att låna ut högtalartelefoner för webbmöte samt kameror för hybridmöten. Vi kan även rigga med svanhals- och delegatmikrofoner. 

Kontakta oss om du har ett särskilt teknikbehov.

Event och utställning

Vår expoyta rymmer upp till 300 personer och är perfekt för dig som planerar ett event, mingel eller en större middag. Hör av dig så diskuterar vi gärna era önskemål. Kontakta oss för en visning eller menytasting!


Kontakta oss

Vill du boka eller har du frågor?

konferens@sis.se
08-555 520 00

Erbjudande och rabatt

Måndagar och fredagar: 2000kr rabatt vid bokning av heldagskonferens och 1000kr rabatt för halvdag.

Kan ej komineras med medlemsrabatten.

Medlemsrabatt: 15% på lokalhyra.

Tillgänglighet

Alla utrymmen i vår konferensyta är tillgänglighetsanpassade och i flera rum finns det tillgång till hörslingor samt låga trösklar. Kontakta oss om du har några frågor.