Logga in

Vi erbjuder

Du som blir en del av SIS, blir också en del av en verksamhet där Sveriges bästa experter samlas för att skapa standarder ― tillsammans med världens bästa experter. På så vis är SIS en kunskapsorganisation. Här får du ta del av världsomspännande projekt, som i sin tur öppnar dörrar till ett internationellt nätverk. Vi har vårt kontor i nya lokaler på Torsplan i Stockholm.

Kompetensutveckling

SIS är en kunskapsorganisation som bidrar till samhällsutvecklingen och då är det också självklart och nödvändigt att våra medarbetare får chans att utveckla sin kompetens regelbundet. Av denna anledning startades SIS Academy som erbjuder kompetensutveckling för alla medarbetare på SIS.

Internationell miljö

SIS är medlem och representerar Sverige i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO. Det betyder att SIS tillsammans med deltagande experter är med och driver utvecklingen av europeiska och internationella standarder. I vår konferensanläggning möts experter från olika branscher från hela världen. För dig som arbetar på SIS betyder det stor tillgång till internationella nätverk och kontakter.

Nya lokaler i centrala Stockholm

I januari 2017 flyttade SIS till helt nybyggda lokaler vid Torsplan i Hagastaden i Stockholm. Det är en ny stadsdel som är ett unikt projekt där samhälle, universitet och näringsliv har gått samman för att skapa ett område för forskning och vetenskap som förbättrar människors hälsa och liv. Här sitter vi i öppna landskap som främjar samarbete. 


SIS Academy

”Vi har påbörjat en resa som ska leda till att vi är en ledande kunskapsorganisation som möjliggör kontinuerlig utveckling för våra med-arbetare.”
– Joakim Lundin, utbildningsansvarig

Några ord från HR-chefen

”Vi vill vara en bra arbetsgivare och satsar därför mycket på organisationsutveckling, ledarskap och med-arbetarskap.”
– Elisabeth Darius, HR-chef

SIS lokaler på Torsplan