Standard Svensk standard · SS-EN 13189:2000/AC:2022

Ättiksyra, livsmedelskvalitet - Kemiskt framställd produkt - Definitioner, krav, märkning

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13189:2000/AC:2022

Ättiksyra, livsmedelskvalitet - Kemiskt framställd produkt - Definitioner, krav, märkning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 0 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 0 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 0 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European standard specifies definitions, requirements and marking for acetic acid food grade (product made from materials of non-agricultural origin).

Ämnesområden

Kryddor och smaktillsatser (67.220.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13189:2000/AC:2022

Ättiksyra, livsmedelskvalitet - Kemiskt framställd produkt - Definitioner, krav, märkning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 0 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 0 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 0 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking

Artikelnummer: STD-80033761

Utgåva: 1

Fastställd: 2022-02-11

Antal sidor: 8

Korrigerar: SS-EN 13189