Standard Svensk standard · SS-EN ISO 7540:2020

Kryddor - Mald söt och stark spanskpeppar (Capsicum annuum L. och Capsicum frutescens L.) - Specifikationer (ISO 7540:2020)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 7540:2020

Kryddor - Mald söt och stark spanskpeppar (Capsicum annuum L. och Capsicum frutescens L.) - Specifikationer (ISO 7540:2020)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This document specifies requirements for ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A. A list of terms used in different countries for paprika is given in Annex B.
This document does not apply to ground chillies and other species of capsicums.
NOTE Specifications for ground chillies and capsicums are given in ISO 972.

Ämnesområden

Kryddor och smaktillsatser (67.220.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 7540:2020

Kryddor - Mald söt och stark spanskpeppar (Capsicum annuum L. och Capsicum frutescens L.) - Specifikationer (ISO 7540:2020)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications (ISO 7540:2020)

Artikelnummer: STD-80023873

Utgåva: 2

Fastställd: 2020-09-01

Antal sidor: 16

Ersätter: SS-EN ISO 7540:2010