Standard Svensk standard · SS-EN 13188

Vinäger - Produkt framställd genom fermentering - Definitioner, krav, märkning

Status: Gällande

· Korrigeras av: SS-EN 13188:2000/AC:2022
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13188

Vinäger - Produkt framställd genom fermentering - Definitioner, krav, märkning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 017,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This European standard specifies definitions, requirements and marking for vinegar (product made from liquids of agricultural origin).

Ämnesområden

Kryddor och smaktillsatser (67.220.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13188

Vinäger - Produkt framställd genom fermentering - Definitioner, krav, märkning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 017,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking

Artikelnummer: STD-29166

Utgåva: 1

Fastställd: 2000-11-17

Antal sidor: 8