Standard Tekniska specifikationer · SIS-CEN/TS 17329-2:2019

Livsmedel - Allmänna riktlinjer för validering av kvalitativa realtids-PCR-metoder - Del 2: Kollaborativ avprövning

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Tekniska specifikationer · SIS-CEN/TS 17329-2:2019

Livsmedel - Allmänna riktlinjer för validering av kvalitativa realtids-PCR-metoder - Del 2: Kollaborativ avprövning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This document provides information on how the performance characteristics of qualitative (binary) real-time polymerase chain reaction (PCR) methods for detection of specific DNA sequences present in foods should be evaluated and validated by conducting a collaborative study.
The guidelines are applicable for validation of qualitative PCR methods used for detection of DNA sequences derived from genetically modified foodstuffs. They can be applicable also for PCR methods used for detection of other target sequences in foodstuffs, e.g. for species detection and identification.

Ämnesområden

Generella metoder för kontroll och analys av livsmedel (67.050)


Köp denna standard

Standard Tekniska specifikationer · SIS-CEN/TS 17329-2:2019

Livsmedel - Allmänna riktlinjer för validering av kvalitativa realtids-PCR-metoder - Del 2: Kollaborativ avprövning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Foodstuffs - General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods - Part 2: Collaborative study

Artikelnummer: STD-80011337

Utgåva: 1

Fastställd: 2019-04-17

Antal sidor: 32