Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 017,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
Addition:
This European Standard specifies requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety and marking of salamanders and rotisseries.
It also states test methods to check those characteristics.
This European Standard does not cover rational use of energy.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 017,60 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

Artikelnummer: STD-101560

Utgåva: 2

Fastställd: 2014-03-09

Antal sidor: 20

Ersätter: SS-EN 203-2-7:2007