Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-4:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-4: Särskilda krav på fritöser

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 203-2-4:2022
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-4:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-4: Särskilda krav på fritöser
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of commercial gas heated fryers.
This European Standard only covers type testing.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-4:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-4: Särskilda krav på fritöser
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers

Artikelnummer: STD-41108

Utgåva: 1

Fastställd: 2005-10-25

Antal sidor: 11

Ersätter: SS-EN 203-2

Ersätts av: SS-EN 203-2-4:2022