Standard Utländsk standard - publik · DIN 18873-20

Methods for measuring the energy consumption of commercial kitchen appliances - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Utländsk standard - publik · DIN 18873-20

Methods for measuring the energy consumption of commercial kitchen appliances - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 621 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 621 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Ämnesområden

Energi- och värmeöverföring Allmänt (27.010) Energieffektivisering. Energibesparing: allmänt (27.015) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Utländsk standard - publik · DIN 18873-20

Methods for measuring the energy consumption of commercial kitchen appliances - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 621 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 621 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Tyska

Framtagen av: DIN

Internationell titel: Methods for measuring the energy consumption of commercial kitchen appliances - Part 20: Crepe and Poffertjes-Baker

Artikelnummer: STD-8022020

Utgåva: 2016

Fastställd: 2016-09-01

Antal sidor: 14