Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8534:2017

Animaliska och vegetabiliska fetter och oljor – Bestämning av vattenhalt – Karl Fischer-metoden (pyridinfri) (ISO 8534:2017)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8534:2017

Animaliska och vegetabiliska fetter och oljor – Bestämning av vattenhalt – Karl Fischer-metoden (pyridinfri) (ISO 8534:2017)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
ISO 8534:2017 specifies a method for the determination of the water content of animal and vegetable fats and oils (hereinafter referred to as fats) using Karl Fischer apparatus and a reagent which is free of pyridine.
Milk and milk products (or fat coming from milk and milk products) are excluded from the scope of this document.

Ämnesområden

Animaliska och vegetabiliska oljor och fetter (67.200.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8534:2017

Animaliska och vegetabiliska fetter och oljor – Bestämning av vattenhalt – Karl Fischer-metoden (pyridinfri) (ISO 8534:2017)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 400 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Provning av flytande och gasformiga bränslen, SIS/TK 413

Internationell titel: Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free) (ISO 8534:2017)

Artikelnummer: STD-8025371

Utgåva: 2

Fastställd: 2017-03-07

Antal sidor: 24

Ersätter: SS-EN ISO 8534:2008