Standard Svensk standard · SS-EN ISO 662:2016

Animaliska och vegetabiliska oljor och fetter - Bestämning av andelen fukt och flyktiga beståndsdelar (ISO 662:2016)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 662:2016

Animaliska och vegetabiliska oljor och fetter - Bestämning av andelen fukt och flyktiga beståndsdelar (ISO 662:2016)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This International Standard specifies two methods for the determination, by drying, of the moisture and volatile matter content of animal or vegetable fats and oils:— method A, using a sand bath or hotplate;— method B, using a drying oven.Method A is applicable to all fats and oils.Method B is applicable only to non-drying fats and oils with an acid value less than 4. Under no circumstances are lauric oils be analysed by this method.Milk and milk products (or fat obtained from milk and milk products) are excluded from the Scope of this International Standard.

Ämnesområden

Animaliska och vegetabiliska oljor och fetter (67.200.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 662:2016

Animaliska och vegetabiliska oljor och fetter - Bestämning av andelen fukt och flyktiga beståndsdelar (ISO 662:2016)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Provning av flytande och gasformiga bränslen, SIS/TK 413

Internationell titel: Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 662:2016)

Artikelnummer: STD-8020338

Utgåva: 2

Fastställd: 2016-05-02

Antal sidor: 20

Ersätter: SS-EN ISO 662