Standard Svensk standard · SS-EN 203-3:2009

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 3: Delar som kommer i kontakt med livsmedel samt andra hygienaspekter

Status: Upphävd

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-3:2009

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 3: Delar som kommer i kontakt med livsmedel samt andra hygienaspekter
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This part 3 of EN 203 applies to all appliances covered by EN 203-1:2005 and related part 2. It has been written in order to specify the requirements concerning the hygiene aspects of large kitchen appliances using gaseous fuels, so as to eliminate or minimise the risk of contagion, infection, illness or injury arising from the consumption of contaminated food.

Ämnesområden

Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-3:2009

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 3: Delar som kommer i kontakt med livsmedel samt andra hygienaspekter
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 3: Materials and parts in contact with food and other sanitary aspects

Artikelnummer: STD-70015

Utgåva: 1

Fastställd: 2009-06-15

Antal sidor: 20