Logga in

Jobba på SIS

SIS är en ideell organisation med 170 medarbetare som projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder. De möts hos oss för att hitta gemensamma lösningar, som bidrar till innovationer och underlättar handel och export.

Våra kunder kommer från privat och offentlig sektor. Vi tar till vara våra kunders intressen genom att representera Sverige i de internationella standardiseringsorganisationerna CEN och ISO. Utöver att driva standardiseringsprojekt säljer vi bland annat standarder samt erbjuder utbildningar och rådgivning.

Du som blir en del av SIS, blir också en del av en verksamhet där Sveriges bästa experter samlas för att skapa standarder ― tillsammans med världens bästa experter. På så vis är SIS en kunskapsorganisation. Här får du ta del av världsomspännande projekt, som i sin tur öppnar dörrar till ett internationellt nätverk. Vi har vårt kontor i nya lokaler på Torsplan i Stockholm.

Lediga tjänster


Några ord från HR-chefen

”Vi vill vara en bra arbetsgivare och satsar därför mycket på organisationsutveckling, ledarskap och med-arbetarskap.”
– Elisabeth Darius, HR-chef

SIS Academy

”Vi har påbörjat en resa som ska leda till att vi är en ledande kunskapsorganisation som möjliggör kontinuerlig utveckling för våra med-arbetare.”
– Joakim Lundin, utbildningsansvarig