Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-6:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-6: Särskilda krav på tillsats för tillagning av drycker

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-6:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-6: Särskilda krav på tillsats för tillagning av drycker
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of Commercial Gas Heated Water Boiling and Heating Appliances for Beverage Making.
This European Standard only covers type testing.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-6:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-6: Särskilda krav på tillsats för tillagning av drycker
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-6: Specific requirements - Hot water heaters for beverage

Artikelnummer: STD-41109

Utgåva: 1

Fastställd: 2005-10-25

Antal sidor: 12

Ersätter: SS-EN 203-2