Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-2:2021+A1:2023

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-2:2021+A1:2023

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 965 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 965 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 544 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
The scope of EN 203-1:2021 applies, with the following addition and modification of the 3rd paragraph:

This document applies to catering, bakery and pizza ovens.

This document applies to gas heated natural and forced convection ovens, multi-function ovens and atmospheric steaming ovens.

This document does not cover appliances which are specifically designed for use in industrial processes on industrial premises nor appliances intended to be operated with the door open.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-2:2021+A1:2023

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 965 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 965 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 544 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-2: Specific requirements - Ovens

Artikelnummer: STD-80047895

Utgåva: 1

Fastställd: 2023-12-19

Antal sidor: 20

Ersätter: SS-EN 203-2-2:2022