Standard Svensk standard · SS-EN ISO 1211

Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod (Referensmetod) (ISO 1211:1999)

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN ISO 1211:2010
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 1211

Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod (Referensmetod) (ISO 1211:1999)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of milk. The method is applicable to raw and processed liquid milk, partly skimmed milk and skimmed milk in which no appreciable separation or breakdown of fat due to lipolysis has occurred (see note in clause 8).
NOTE When greater accuracy is required for skimmed milk, for instance to establish the operating efficiency of cream separators, the special method for skimmed products specified in ISO 7208 should be used.

Ämnesområden

Mjölk, mjölkprodukter (67.100.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 1211

Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod (Referensmetod) (ISO 1211:1999)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: SIS - Miljö och energi

Internationell titel: Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method ) (ISO 1211:1999)

Artikelnummer: STD-32119

Utgåva: 2

Fastställd: 2002-02-08

Antal sidor: 18

Ersätter: SS-EN ISO 1211

Ersätts av: SS-EN ISO 1211:2010