Standard Svensk standard · SS-EN ISO 1211:2010

Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod - (Referensmetod) (ISO 1211:2010)

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 1211:2010

Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod - (Referensmetod) (ISO 1211:2010)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 013 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 013 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 620,80 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality. The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk, chemically preserved milk, and processed liquid milk. It is not applicable when greater accuracy is required for skimmed milk, e.g. to establish the operating efficiency of cream separators. NOTE ISO 7208[7] specifies a special method for skimmed milk products.

Ämnesområden

Mjölk, mjölkprodukter (67.100.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 1211:2010

Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod - (Referensmetod) (ISO 1211:2010)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 013 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 013 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 620,80 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1211:2010)

Artikelnummer: STD-74386

Utgåva: 3

Fastställd: 2010-06-14

Antal sidor: 32

Ersätter: SS-EN ISO 1211