Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod - (Referensmetod) (ISO 1211:2010)
Status:
Gällande
Köp denna standard
StandardSvensk standard
·
SS-EN ISO 1211:2010
Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod - (Referensmetod) (ISO 1211:2010)
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of milk of good physicochemical quality. The method is applicable to raw cow milk, raw sheep milk, raw goat milk, reduced fat milk, skimmed milk, chemically preserved milk, and processed liquid milk. It is not applicable when greater accuracy is required for skimmed milk, e.g. to establish the operating efficiency of cream separators. NOTE ISO 7208[7] specifies a special method for skimmed milk products.
Mjölk - Bestämning av fetthalt - Gravimetrisk metod - (Referensmetod) (ISO 1211:2010)
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang