Logga in

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2014

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett

Status: Gällande

Köp denna standard
Pris: 495 SEK

PDF

Pris: 495 SEK

Papper

Pris: 792 SEK
Normalpris: 990 SEK
Du sparar: 198 SEK
+

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
Addition: This European Standard specifies requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety and marking of salamanders and rotisseries. It also states test methods to check those characteristics. This European Standard does not cover rational use of energy.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål


Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Europeisk standardisering utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

Artikelnummer: STD-101560

Utgåva: 2

Fastställd: 2014-03-09

Antal sidor: 20

Ersätter: SS-EN 203-2-7:2007