Standard Svensk standard · SS-EN ISO 21572:2013

Foodstuffs - Molecular biomarker analysis - Protein-based methods (ISO 21572:2013)

Status: Upphävd · Ersätts av: SS-EN ISO 21572:2019

Omfattning
ISO 21572:2013 provides general guidelines and performance criteria for methods for the detection and/or quantification of specific proteins or protein(s) of interest [POI(s)] in a specified matrix. These general guidelines address existing antibody based methods. Methods other than those described in Annex A or Annex B can also detect the POI. The same criteria as outlined in ISO 21572:2013 apply generally.

Ämnesområden

Livsmedelsmikrobiologi (07.100.30) Generella metoder för kontroll och analys av livsmedel (67.050) Spannmål, baljväxter samt produkter därav (67.060)


Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Foodstuffs - Molecular biomarker analysis - Protein-based methods (ISO 21572:2013)

Artikelnummer: STD-89035

Utgåva: 2

Fastställd: 2013-02-18

Antal sidor: 44

Ersätter: SS-EN ISO 21572:2004/AC:2005 , SS-EN ISO 21572:2004

Ersätts av: SS-EN ISO 21572:2019