Standard Svensk standard · SS-EN 17254:2019

Livsmedel - Minimikrav för bestämning av gluten genom ELISA

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 17254:2019

Livsmedel - Minimikrav för bestämning av gluten genom ELISA
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 635 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 635 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 016 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This document specifies minimum method performance requirements for enzyme-linked immunosorbent assays that quantify non-fragmented or fragmented gluten from wheat (e.g. Triticum aestivum), rye, and barley in raw and processed foodstuffs.
This document is intended to be used in addition to EN 15842.

Ämnesområden

Generella metoder för kontroll och analys av livsmedel (67.050)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 17254:2019

Livsmedel - Minimikrav för bestämning av gluten genom ELISA
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 635 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 635 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 016 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Foodstuffs - Minimum performance requirements for determination of gluten by ELISA

Artikelnummer: STD-80017491

Utgåva: 1

Fastställd: 2019-10-10

Antal sidor: 20