Standard Svensk standard · SS-EN 13191-1

Livsmedel med låg fetthalt - Bestämning av resthalter av bromid - Del 1: Bestämning av totalhalten bromid som oorganisk bromid

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13191-1

Livsmedel med låg fetthalt - Bestämning av resthalter av bromid - Del 1: Bestämning av totalhalten bromid som oorganisk bromid
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 550 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 550 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 880 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies a gas chromatographic (GC) method for the determination of bromide residues (including some organic bromine present) as inorganic bromide in non-fatty foods.
Generally, the maximum residue levels are expressed in terms of bromide ion from all sources but not including covalently bound bromine.
The method is applicable to beets, carrots, chicory, endives, cereal grains, lettuce, potatoes, spinach, strawberries and tomato. It has been validated in an interlaboratory test on lettuce [1].

Ämnesområden

Lantbruksprodukter Allmänt (67.040)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13191-1

Livsmedel med låg fetthalt - Bestämning av resthalter av bromid - Del 1: Bestämning av totalhalten bromid som oorganisk bromid
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 550 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 550 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 880 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Livsmedelsanalyser, SIS/TK 435/AG 05

Internationell titel: Non-fatty food - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide

Artikelnummer: STD-29142

Utgåva: 1

Fastställd: 2000-11-10

Antal sidor: 9