Logga in

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-3:2005

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-3: Särskilda krav på kokgrytor

Status: Upphävd · Ersätts av: SS-EN 203-2-3:2014

Köp denna standard
Pris: 575 SEK

PDF

Pris: 575 SEK

Papper

Pris: 920 SEK
Normalpris: 1 150 SEK
Du sparar: 230 SEK
+

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking, of commercial gas heated boiling pans. This European Standard only covers type testing.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål


Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Europeisk standardisering utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-3: Specific requirements - Boiling pans

Artikelnummer: STD-41107

Utgåva: 1

Fastställd: 2005-10-25

Antal sidor: 13

Ersätter: SS-EN 203-2