Böcker och verktyg Online programvaror

SIS-WordFinder

SIS-WordFinder är verktyget för dig som vill kvalitetssäkra översättningar kring tekniska begrepp mellan olika språk, på ett effektivt sätt. SIS-WordFinder det självklara valet vid avtalsskrivning, författande av manualer på olika språk där utgångspunkten är internationella ISO standarder. Du får enkel tillgång till över 500 lexikon på 26 språk, som täcker 30 olika teknikområden. I SIS-WordFinder kan du arbeta både online och offline.

Köp denna standard
Pris: 1 000 SEK
handbok ikon

Med SIS-WordFinder

  • Unik tjänst som ger dig tillgång till fler än 500 olika lexikon, på 26 olika språk, 30 olika teknikområden
  • Aktivera bara de lexikon du har användning av
  • Välj mellan att arbeta i uppkopplat läge eller offline
  • Finns både som app för telefon/läsplatta och som webbtjänst
  • Koppla till alla program på både Mac och PC och gör författandet av dokument smidigare

SIS-WordFinder underlättar i arbetet kring standarder. Lexikonen kan laddas ner, så att de finns tillgängliga både offline och online. Du som användare har ständig tillgång till dina lexikon, var du än befinner dig – hemma eller på resande fot – är det alltid snabbt, enkelt och flexibelt att använda SIS WordFinder.

Områden:
Ett arbete pågår med att utöka SIS WordFinder till att omfatta terminologi som är aktuell i våra standarder. 

Lexikon för terminolgi kring informatiossäkerhet
SIS-TR 50:2015

Pris:
1000 kronor per användare och år, för alla dina enheter. WordFinder är en abonnemangsbaserad lexikontjänst. Abonnera per månad eller år. Första 30 dagarna är alltid gratis och du kan avsluta ditt abonnemang när som helst.

I samarbete med WordFinder

Prova SIS Wordfinder

Tack för ditt intresse för att prova på SIS-WordFinder!

Inom kort kommer du få ett användarnamn och lösenord så att du kan testa tjänsten SIS-WordFinder. Uppgifterna kommer skickas till den e-postadress som du har uppgett vid din anmälan. Efter ca 7 dagar kontaktar vi dig för att svara på eventuella frågor och guida dig igenom dess funktioner. Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-555 523 10.

 


Produktinformation

Artikelnummer: ONL-80011712

Relaterat