Böcker och verktyg Online programvaror

Perspektiv

Perspektiv är tjänsten för dig som arbetar med ledningssystem till vardags i ditt yrkesliv. Perspektiv består av en webbplats och en tidning som tillsammans innehåller samlad kunskap för att hjälpa dig tolka, jämföra och tillämpa olika ledningssystemstandarder.

Köp
Pris: 3 495 SEK
handbok ikon

Prova tjänsten Perspektiv kostnadsfritt i 14 dagar >>

Kunskapstjänsten Perspektiv

Perspektiv gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via ett mångsidigt webbverktyg, dels via en tidning. Tjänsten är framtagen för att underlätta din vardag vid kvalitets- och miljöarbete. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt.

Perspektiv är en arena med tydlig vägledning, jämförelser och tolkningar relaterade till aktuella standarder. Inspiration och rådgivning hämtar du bland våra verktyg, checklistor och stora artikel- och nyhetsarkiv. Perspektiv är utvecklad av SIS i nära samarbete med branschledande experter.

Allt detta ingår i Perspektiv

  • Omfattande artikelarkiv indelat efter de utmaningar du står inför, t ex hur du skapar ett väl fungerande ledningssystem som accepteras och används i organisationen.
  • Löpande uppdatering av artiklar och nyheter inom ledningssystemområdet.
  • Tillgång till praktiska verktyg som förbättrar och förenklar ditt kvalitets- och miljöarbete.
  • Tillgång till utskriftsvänliga mallar och checklistor.
  • Tydliga jämförelser, vägledningar och tolkningar till kraven i standarderna SS-EN ISO 9001, SS-EN ISO 14001 och SS-ISO/IEC 27001.
  • Prenumeration på tidningen Perspektiv - magasinet för kvalitets- och miljöproffs. Tidningen utkommer med 4 nummer per år.

Priser

Priset för tjänsten Perspektiv, webbtjänst och tidning, är 3 495 SEK/år.

Vill du prova tjänsten i 14 dagar kostnadsfritt? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring 08-555 523 10.

Mer information
Kunskapstjänsten Perspektiv
Perspektiv gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via ett mångsidigt webbverktyg, dels via en tidning. Tjänsten är framtagen för att underlätta din vardag vid kvalitets- och miljöarbete. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt. Perspektiv är en arena med tydlig vägledning, jämförelser och tolkningar relaterade till aktuella standarder. Inspiration och rådgivning hämtar du bland våra verktyg, checklistor och stora artikel- och nyhetsarkiv. Perspektiv är utvecklad av SIS i nära samarbete med branschledande experter.

Allt detta ingår i Perspektiv
- Omfattande artikelarkiv indelat efter de utmaningar du står inför, t ex hur du skapar ett väl fungerande ledningssystem som accepteras och används i organisationen
- Löpande uppdatering av artiklar och nyheter inom ledningssystemområdet
- Tillgång till praktiska verktyg som förbättrar och förenklar ditt kvalitets- och miljöarbete
- Tillgång till utskriftsvänliga mallar och checklistor
- Tydliga jämförelser, vägledningar och tolkningar till kraven i standarderna SS-EN ISO 9001, SS-EN ISO 14001 och SIS-OHSAS 18001
- Prenumeration på tidningen Perspektiv - magasinet för kvalitets- och miljöproffs. Tidningen utkommer med 5 nummer per år

Kommande nyheter
Till hösten kommer Perspektiv att kompletteras med informationssäkerhet. Tolkningar av kraven i standarden SS-ISO/IEC 27001:2014 och checklistor.

Priser
Priset för tjänsten Perspektiv (webbtjänst och tidning) är 2995/år.

Du har möjlighet att köpa till ledningssystemstandarderna (SS-EN ISO 9001. SS-EN ISO 14001, SS-ISO/IEC 27001 och SIS-OHSAS 18001) för 2 800/år

Ämnesområden

Ledningssystem för kvalitet (04.080) Ledningssystem för miljö (04.100)