Standard Svensk standard · SS-EN 1183

Material och artiklar i kontakt med livsmedel - Provningsmetoder för plötslig temperaturförändring och för beständighet mot plötslig temperaturförändring

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 1183

Material och artiklar i kontakt med livsmedel - Provningsmetoder för plötslig temperaturförändring och för beständighet mot plötslig temperaturförändring
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 503 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 503 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 804,80 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European Standard specifies test methods for thermal shock and for thermal shock endurance for brittle materials, for example glass, glass-ceramic and ceramics intended for use in ovens or as tableware.Two test methods are described:- Test method A is used for articles known to be sensitive to thermal shock;- Test method B is generally applicable.The test method to be applied depends on the intended use of the article and/or its thermal shock resistance.

Ämnesområden

Material och produkter i kontakt med livsmedel (67.250)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 1183

Material och artiklar i kontakt med livsmedel - Provningsmetoder för plötslig temperaturförändring och för beständighet mot plötslig temperaturförändring
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 503 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 503 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 804,80 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Förpackningar, SIS/TK 165

Internationell titel: Materials and articles in contact with foodstuffs - Test methods for thermal shock and thermal shock endurance

Artikelnummer: STD-21172

Utgåva: 1

Fastställd: 1997-09-12

Antal sidor: 16