Standard Svensk standard · SS-EN 4855-01:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 01: Allmänna villkor

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-01:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 01: Allmänna villkor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This document defines the test procedures and calculations to determine the ECO efficiency of the following catering equipment installed in an aircraft:
- Chilling equipment (with freeze function);
- Ovens (steam and convection ovens);
- Beverage makers (coffee maker, water heater).
Based on the results it will be possible to derive the energy consumption index and a performance index of the considered equipment type. The two index values represent the ECO efficiency.

Ämnesområden

Flygplan och rymdfarkoster Allmänt (49.020) Material och produkter i kontakt med livsmedel (67.250)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-01:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 01: Allmänna villkor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Dykapparater, SIS/TK 635/AG 04

Internationell titel: Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 01: General conditions

Artikelnummer: STD-80019859

Utgåva: 1

Fastställd: 2020-02-18

Antal sidor: 20