Standard Svensk standard · SS-EN 4855-02:2025

Flyg- och rymdteknik – Ekoeffektivitet hos cateringutrustning – Del 02: Ugnsutrustning

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-02:2025

Flyg- och rymdteknik – Ekoeffektivitet hos cateringutrustning – Del 02: Ugnsutrustning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 670 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 670 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 072 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document specifies a test procedure to identify performance characteristics and a weight rating of convection and steam ovens used on aircraft. Furthermore, it specifies the calculation procedure to determine an energy consumption index and a performance index. There is no direct correlation between the ECO efficiency and cooking performance in terms of food quality and appearance. The two index values represent the ECO efficiency.

Ämnesområden

Utrustning för flygpassagerare och kabinutrustning (49.095)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-02:2025

Flyg- och rymdteknik – Ekoeffektivitet hos cateringutrustning – Del 02: Ugnsutrustning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 670 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 670 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 072 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Rymdteknik, SIS/TK 643

Internationell titel: Aerospace series — ECO efficiency of catering equipment — Part 02: Oven equipment

Artikelnummer: STD-82100637

Utgåva: 2

Fastställd: 2025-12-11

Antal sidor: 15

Ersätter: SS-EN 4855-02:2020