Abonnemangsnyhet · 2019-10-31

Onlinetjänsten e-nav 3.0 stängs ner för gott då den är ersatt av SIS Abonnemang

Det är ungefär ett år sedan SIS lanserade SIS Abonnemang, en abonnemangs- och onlinetjänst för dig som använder standarder i ditt dagliga arbete. Tjänsten fungerar på samma vis som e-nav 3.0 men har fler fördelar då den är integrerad med vår webbplats sis.se.

SIS Abonnemang är anpassad för att arbeta med på mobila enheter, så som telefoner och läsplattor, i och med att den har en responsiv design. Vidare utvecklas SIS Abonnemang löpande och nya funktioner tillkommer på vägen.

De kunder som tidigare har arbetat i e-nav 3.0 har under det gångna året flyttats över till SIS Abonnemang och är nu hemmastadda i den nya tjänsten. Det blir en mjuk övergång från det gamla till det nya och planerad nedstängning beräknas ske i början av december. De som försöker logga in via den äldre webbadressen till e-nav 3.0 omdirigeras till sis.se.

Vid eventuella frågor som kan uppstå i samband med nedstängningen är du välkommen att höra av dig till vår kundservice på telefon 08-555 523 10 eller skriva till kundserviceabo@sis.se.