Webinar

Intressentmöte: Sport och fritid - Säkra produkter och tjänster med hjälp av standarder

Hur kan man få hjälp att hålla rätt säkerhetsnivå på anläggningar och aktiviteter inom sport, rekreation och fritid? - Hur driver man en gymanläggning på ett säkert sätt och vad finns det för krav på träningsredskapen? - Vilka krav finns för hemmapoolen och flytmadrassen? - Vilka standarder finns inom området idag och vad innebär en standard?

Boka

Intressentmöte: Sport och fritid - Säkra produkter och tjänster med hjälp av standarder

Omfattning: 0 dag

Pris: 0 SEK (exkl moms)

oktober

tis 6 Boka

Kl. 10:00 - 11:30
Online
startgaranti

I Sverige växer efterfrågan på såväl aktiviteter inom sport- och fritid både ute och inne och det byggs ständigt nya anläggningar. Både för rekreation och motion. Under 2020 ökade till exempel försäljningen av hemmapooler dramatiskt i Sverige och nya tjänster och produkter växer ständigt fram, både i den privata och offentliga miljön. Krav på säkerhet och kvalitet i branschen ökar. Standarder finns att luta sig mot i denna utveckling.

Vi vill därför bjuda in dig till ett digitalt intressentmöte och berätta om värdet och nyttan av att använda standarder. Att informera om arbetet med gemensamma standarder som hjälper till att uppfylla en hög säkerhetsnivå som också underlättar kravställning vid inköp och upphandling. Standarder är ett viktigt verktyg för att utveckla kvalitet och kunskap i branschen och bidrar till att underlätta både regeluppfyllnad och internationell handel.

Ta chansen att informera dig om vilka standarder som finns i din bransch och hur du genom deltagande i en teknisk kommitté kan uppnå fördelar för din verksamhet och vara med och påverka framtida krav.

Webinaret riktar sig till alla aktörer inom sport- och fritidbranschen: exempelvis konstruktörer, tillverkare och återförsäljare av träningsredskap och sport- och fritidsartiklar. Projektörer och driftansvariga av sport- och fritidsanläggningar och bad, inköpsansvariga, kravställare och upphandlingsansvariga.

Mötet hålls via zoom och en länk kommer mailas ut till alla deltagare dagen innan mötet. 

Välkommen.

Ämnesområden

Alla utbildningar


Kontakt

Telefon: 08-555 523 10

E-post: utbildning@sis.se