Logga in

Detta är e-nav

I onlinebiblioteket, e-nav, hittar du fler än 70.000 standarder. Du fyller självklart ditt e-nav med just de standarder som ditt företag behöver. Och du får alltid tillgång till den senaste och tidigare versionen. Ett mejl skickas till dig varje gång en standard uppdateras.

Du kan skriva ut dina utvalda standarder, spara dem lokalt eller på en server och länka till och kopiera avsnitt för internt bruk. Självklart har du möjlighet att förhandstitta på alla andra standarder. Här hittar du också relaterad information, historik och inom kort även direktiv.

Som du säkert känner till hjälper standarder er att minska utvecklings- och produktionskostnaderna. Det skapar också rutiner genom effektivare flöden och högre kvalitet, vilket leder till tillväxt. Standarder är en kvalitetsstämpel på era produkter och tjänster och att ni gör på samma sätt varje gång. Vissa av standarderna hjälper er även att följa svensk lagstiftning och EUs direktiv. 

När du bestämt dig för ett abonnemang på e-nav ingår en utbildning i tjänsten och om standarder. Och har du frågor får du support av din personliga kontaktperson. Onlinebiblioteket e-nav kostar från 1950 kr/år.

Prova e-nav kostnadsfritt i 14 dagar

Innan du köper e-nav tycker vi att du ska få prova tjänsten. Därför får du e-nav kostnadsfritt i 14 dagar.

Skriv in dina uppgifter här, så skickar vi dig inloggningsuppgifter. Du kan självklart kontakta oss via telefon 08-555 523 10 om du har frågor under tiden som du provar på e-nav.

Vill du veta mer om e-nav?

Håll koll på dina standarder
Se en demofilm om e-nav

På vilket sätt har e-nav gjort störst skillnad i er organisation?

– Jag vill säga att de största skillnaderna vi ser efter tre år med e-nav är tillgänglighet och enkelhet. Tillgänglighet så till vida att alla våra enheter, både i Sverige och ute i världen, har access till vårt bibliotek av standarder. Och enkelhet att alla har senaste utgåvan, samt möjligheten till en förhands-titt för de standarder vi inte abonnerar på, säger Magnus Gustavsson, kvalitetschef på Roxtec International AB.
Läs hela kundcaset

Skolor och Universitet

Du kan ge dina gymnasie- och universitetsstudenter tillgång till standarder med e-nav read-only. Välj ut de standarder som du tycker att de behöver, så de får tillgång till standarderna i pdf-format. Vi ser till att studenterna alltid har tillgång till den senaste versionen, vilket gör att du som lärare alltid hänvisar till den senaste utgåvan.
Läs mer om Read-only för skolor och universitet

Samarbete med landstingen

Via ett avtal mellan SKL och SIS får du nu tillgång till ett stort antal standarder i sin helhet inom hälso- och sjukvårdsområdet och ledningssystem.

 


Prenumerationstjänsten e-nav

Här finns tre korta filmer där våra kunder berättar om hur de arbetar med e-nav.

Låt standarder bli effektiva arbetsverktyg – kostnadsfria frukostseminarier

Materialnyckeln

– din guide till metalliska material

Vill du prova tjänsten i 14 dagar kostnadsfritt?

Bygghandlingar 90

Gemensamma spelregler för byggprojekt.

Några röster om e-nav

Kontakta oss

Hör av dig till oss för att boka möte eller demonstration så hjälper vi dig att hitta det abonnemang som passar dig och ditt företag bäst.

08-555 523 10
enavkundservice@sis.se