Standard Svensk standard · SS-EN 13188:2000/AC:2022

Vinäger - Produkt framställd genom fermentering - Definitioner, krav, märkning

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13188:2000/AC:2022

Vinäger - Produkt framställd genom fermentering - Definitioner, krav, märkning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 0 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 0 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 0 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Omfattning
This European standard specifies definitions, requirements and marking for vinegar (product made from liquids of agricultural origin).

Ämnesområden

Livsmedelsteknik (01.040.67) Kryddor och smaktillsatser (67.220.10)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 13188:2000/AC:2022

Vinäger - Produkt framställd genom fermentering - Definitioner, krav, märkning
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 0 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 0 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 0 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking

Artikelnummer: STD-80033760

Utgåva: 1

Fastställd: 2022-02-11

Antal sidor: 8

Korrigerar: SS-EN 13188