Standard Utländsk standard - publik · DIN 18873-5

Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 5: Tilting frying pans and stationary frying pans

Status: Upphävd

· Ersätts av: DIN 18873-5
Köp denna standard

Standard Utländsk standard - publik · DIN 18873-5

Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 5: Tilting frying pans and stationary frying pans
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 832 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 832 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Ämnesområden

Energi- och värmeöverföring Allmänt (27.010) Energieffektivisering. Energibesparing: allmänt (27.015) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Utländsk standard - publik · DIN 18873-5

Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 5: Tilting frying pans and stationary frying pans
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 832 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 832 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Tyska

Framtagen av: DIN

Internationell titel: Methods for measuring of the energy use from equipment for commercial kitchens - Part 5: Tilting frying pans and stationary frying pans

Artikelnummer: STD-8007540

Utgåva: 2012

Fastställd: 2012-06-01

Antal sidor: 24

Ersätts av: DIN 18873-5