Tidningen Perspektiv

Perspektiv är en tidskrift för dig som jobbar med att integrera miljö, hållbarhet och kvalitet i din organisations affärs- och verksamhetsutveckling. Den innehåller aktuella reportage, tips och lösningar på hur organisationer kan arbeta effektivt med standarder för ledningssystem.

Tidningen är en del av SIS tjänst Perspektiv. Det är en tjänst för alla som jobbar med ledningsystem till vardags i sitt yrkesliv. Den gör yrkesrelaterad kunskap tillgänglig – dels via tidningen, dels via ett mångsidigt webbverktyg. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt och framgångsrikt. Läs mer om tjänsten och prenumerera>>


Kunskapstjänsten Perspektiv

Perspektiv är tjänsten för dig som arbetar med ledningssystem och verksamhetsutveckling till vardags i ditt yrkesliv.

Perspektiv består av en webbtjänst och en tidning som tillsammans innehåller samlad kunskap för att hjälpa dig tolka, jämföra och tillämpa olika ledningssystemstandarder.

Standardpodden sänder nya avsnitt ett par gånger om året där medarbetare på SIS i samtal med spännande gäster pratar om hur företag utvecklas med hjälp av olika standarder.

Du hittar podcasten på här på vår webbplats eller så kan du lyssna och ladda ner från Soundcloud, iTunes eller Acast.