Logga in

Nyhet · 2017-06-07

Välkommen till SIS nya webbplats

SIS lanserar i juni en ny webbplats. Bland annat har den nya webbplatsen en helt ny toppnavigering där du enkelt hittar våra produkter. Webbplatsen är också mobilanpassad så att du alltid når sis.se, var du än befinner dig.

– Att vi nu gör om vår webbplats ligger i linje med vår digitala omställning på SIS. Vi siktar in oss på att byta vår tekniska miljö, och rustar oss för att kunna utveckla efterfrågade digitala tjänster i framtiden, säger SIS VD Thomas Idermark. Både kommittéverksamheten och försörjningen av standarder måste göras på effektivare sätt i framtiden. Vi lägger nu grunden för detta och ett första steg är lanseringen av vår nya webbplats.

– Arbetet med den nya webbplatsen har pågått under hela våren. Vi är många som har arbetat målinriktat med den, säger Niki Westerberg, kommunikationschef på SIS och ansvarig för sis.se. Vi har utvärderat kundenkäter och noga analyserat besöksstatistiken så att vi nu lanserar en modern webbplats som är ännu smidigare att använda för våra kunder. Dessutom har vi hållit oss inom de budgetramar vi satte upp, vilket är ett bra betyg för projektet som vi har genomfört tillsammans med management- och IT-konsultbolaget Claremont.

Om du har problem att logga in, inte hittar det du letar efter eller något annat du upplever som konstigt var vänlig kontakta siskundservice@sis.se 


Fakta om SIS

SIS projektleder experter från olika branscher som vill utveckla standarder tillsammans. Standarder underlättar export och handel och bidrar till konkurrenskraft genom att processer och produkter blir effektivare och säkrare.

Vi säljer också standarder, utbildningar och rådgivning.

SIS är en ideell organisation med kunder och medlemmar från både privat och offentlig sektor.