Nyhet · 2022-11-11

Träffa SIS på Elmia Subcontractor 2022

Elmia Subcontractor som äger rum i Jönköping den 15-17 november, är den största fackmässan i norra Europa och den ledande arenan för kunskap, innovation och framtidens tillverkningsindustri. SIS är givetvis en närvarande och viktig aktör i sammanhanget. SIS har sitt ursprung inom industrin och har i hundra år stöttat och skapat affärer för svensk industri tack vare standarder.

NewsElmia.png

I år är temat på mässan hållbarhet, samverkan, kompetens och smart industri. Dessa områden går hand i hand med SIS gedigna produkt-och tjänsteutbud som kommer att demonstreras i hall C, monterplats CO3:34.

På Elmia kommer besökarna träffa SIS kunniga medarbetare som berättar om deltagande i kommittéer inom maskinsäkerhet och informationssäkerhet och om onlinetjänster som förenklar arbetet med standarder.

Maritha Herrero, KAM, SIS, ser verkligen fram emot att få träffa mässdeltagarna, kunder och kollegor i branschen. ”Jag tror det finns ett uppdämt behov av att få mötas, mötas och mötas efter pandemiåren. Extra roligt är det förstås att vi har flertalet nya onlinetjänster, SIS Bygghandlingar och SIS Perspektiv, som vi gärna vill visa mässdeltagarna och fånga upp reflektioner om”, säger Maritha Herrero.

Hanna Axelsson, projektledare, SIS, kommer föreläsa om vad AI kan göra för Svensk industri. ”AI som begrepp har funnits med ett tag, men ännu är tillämpningarna inom industrin förhållandevis få. Här kan standarder göra mycket för att AI ska kunna omsättas i praktiken inom industrin”, menar Hanna Axelsson.

Annika Palm, sektionschef industriteknik, och Sven Radhe, projektledare SIS, kommer att föreläsa om hur standarder kan bidra i arbetet för konstruktörer. ”Det händer så mycket hos oss inom industrin, så det ska bli väldigt spännande att interagera med branschen under dessa dagar” säger Annika Palm. Vidare betonar Annika Palm att hetaste snackisen i branschen just nu är att Maskinförordningen ersätter Maskindirektivet.

”Vi ska förena nytta med nöje under dessa dagar. Jag finns på plats för demo av onlinebiblioteket av standarder, SIS Abonnemang. Vidare har vi massor av roliga aktiviteter i montern, bland annat tävlingar där man kan vinna den populära Julhandboken. Kom förbi på en pratstund, ta en kopp kaffe eller en SIS-shot, vi ses!” hälsar Natalie Gustafsson, AM, SIS.

Varmt välkomna att träffa SIS på Elmia Subontractor, hall C, monterplats CO3:34!

SIS programpunkter på Elmia Subcontractor:

Läs mer om mässan på www.elmia.se/subcontractor/

Träffa oss på Elmia Subcontractor! 

Hannaa.png

Hanna Axelsson
Projektledare standardisering

Natalieg.jpg

Natalie Gustafsson
Account Manager

marithaz.png

Maritha Herrero
Key Account Manager

Marcusm.png

Marcus Mellberg
Key Account Manager

Christerj.png

Christer Jangel
Försäljningschef Standard

Annikap.png

Annika Palm
Sektionschef verkstadsindustri


Kom och träffa oss på Elmia!

På Elmia kommer du kunna träffa representanter från SIS TK 507 Tekniska produktspecifikationer och SIS TK 618 Säkra affärer

I montern kommer vi även att demonstrera tjänsterna nedan: 

SIS Perspektiv

Den nya tjänsten SIS Perspektiv optimerar organisationens förutsättningar att rikta fokus på kvalitet, miljö och hållbarhet.

Läs mer >

SIS Bygghandlingar

SIS Bygghandlingar digitaliserar, uppdaterar och ersätter Bygghandlingar 90. Öka tillgängligheten, möt krav på moderna arbetssätt och gör det enkelt att följa gällande rekommendationer.

SIS Abonnemang

SIS Abonnemang är en prenumerationstjänst genom vilken ert företag får tillgång till all världens standarder, senaste uppdateringarna och där hela er organisation kan ta del av innehållet i prenumerationen.

SIS Kompetenspartner

Oavsett hur omvärlden förändras vill vi på SIS alltid kunna erbjuda högkvalitativa utbildningar inom standarder som vi själva utvecklar.