Abonnemangsnyhet · 2021-12-08

Julhandboken 2021 – Ett urval av svenska folkets mest älskade julstandarder

Optimera firandet med stöd av Sveriges standardiseringselit! Ernst Kirschstiger i all ära, men det roligaste sättet att kvalitetssäkra julfirandet är ändå att beställa SIS Julhandbok. Med glimten i ögat delar experterna med sig av tips, om allt från julsånger och paketinslagning till specifikationer av pepparkakor.

Julhandb.png

Överraska med Julhandboken - den perfekta presenten till den som har allt, inte minst i år när Adolphson och Falks ’Mer jul’ förväntas slå nya rekord. 

Boken innehåller ett urval julstandarder, framtagna enligt konstens alla regler av Sveriges främsta standardiseringsexperter. Med standardnummer, remiss och humor kvalitetssäkrar de ditt firande och optimerar förutsättningarna för en riktigt god jul!

Begränsad upplaga, så beställ idag!

Köp julhandboken till din personal, svärmor eller granne! Samtidigt hjälper du världens barn, eftersom tio kronor/exemplar går till barnrättsorganisationen Plan International.

Beställ julhandboken >>

Nyhet 2021: Det hållbara julfirandet!

Oron för klimatet ligger i tiden. Liksom det nyss avslutade toppmötet i Glasgow har årets upplaga av SIS julhandbok ett tydligt hållbarhetstema.

Energieffektivisera julfirandet: Standardkommittén för julfirandet har inte kunnat stå likgiltig inför energikrisen. Åtgärder som installation av värmeväxlare i julgröten, propaganda för juldans i kombination med att sänka innetemperaturen och gemensamma julbad, är exempel som sparar energi i juletider.

Miljöanpassning gällande julklappspapper: Använda julklappspapper medför flera ton avfall årligen. I julhandboken ges tips i linje med de miljökrav som ställs på moderna produkter. Om pappret till exempel inte kan återanvändas, kanske för att det varit försett med ett dåligt rim, kan det lösas upp och återanvändas i tillverkningen av papiermaché-figurer under resten av julhelgen.

Därutöver skingrar handboken – en gång för alla – alla funderingar kring vad som är julgranens rätta barrtäthet, förklarar varför julblommor som hyacinten dyker upp just till julen, fastställer goda arbetsförhållanden för tomtar samt klassificerar julsånger på ett sätt som hjälper framförararen hålla sig rätt i notbladet. Och mycket mer!

Vill du beställa julhandboken privat till din hemadress?

Hör av dig till oss på kundservice@sis.se med dina leveransuppgifter så ordnar vi din beställning omgående.

Vill du beställa fler än en?
Kontakta kundservice@sis.se för att ta del av våra paketpriser.

5-pack: 500 kronor
10-pack: 900 kronor
50-pack: 4200 kronor


Våra mest sålda handböcker