Logga in

SIS maskinsäkerhetsdag 2018 - din väg till maskinsäkerhet och CE-märkning

Christer FugelsangDen 7 november anordnar SIS Sveriges viktigaste event inom maskinsäkerhet. Då får du möjlighet att träffa spetskompetensen inom svensk maskinsäkerhet och nätverka med kollegor inom området. Här samlar vi all kunskap om maskinsäkerhet och hur tillämpningen av standarder som visar dig vägen till säkra maskiner. 

Arbetsmiljöverkets kommer att berätta om sitt arbete med produktregler med fokus på maskiner och arbetsskador relaterade till maskiner. Rise talar om praktisk tillämpning säkerhetsrelaterade delar av styrsystem. Teknikföretagen informerar om produktkravsguiden, det vill säga praktisk vägledning kring de krav och skyldigheter som EU:s produktlagstiftning ställer på produkter och företag. Detta och mycket mera, läs mer under program och säkra din plats till SIS maskinsäkerhetsdag 2018 redan idag, boka nu!

Årets inspirationstalare är Christer Fuglesang! Hör Sveriges första och enda astronaut, även forskare, föreläsare och författare, berätta om hur alla vägar leder till rymden. Christer kommer att ta dig och din verksamhet ut i nya rymder via forskning och vetenskap, och inspirera er till att nå nya mål genom motivation och rätt mindset.

Paketerbjudande 50 % rabatt på eventet i samband med utbildningar inom maskinsäkerhet.

Lär dig något nytt tillsammans med andra och anmäl dig till en av våra maskinsäkerhetsutbildningar i Göteborg 5-9 nov och konferensen Maskinsäkerhetsdagen 7 november så ger vi *50% rabatt.” Läs mer till vänster under utbildningar och erbjudande.