SIS digitala Maskinsäkerhetsdag 2020 – delta från där du befinner dig!

S.O.S med standarder
– smart och säkert med SIS!

Livesändning från studio i Stockholm

Välkommen till SIS första digitala Maskinsäkerhetsdag den 25 november!

Boka din plats idag!

Under dagen, som leds av journalisten och moderatorn Lydia Capolicchio, lyfts aktuella frågor som till exempel nyttan av arbete med standarder i oroliga tider. Live från en studio mitt i Stockholm får du rapporter från pågående standardiseringsarbete – bland annat översynen av Maskindirektivet, revisionerna av EN ISO 10218 Säkerhetskrav för industrirobotar och EN ISO 13849-1 Säkerhetsrelaterade delar av styrsystem, samt den nya standarden EN ISO 3691-4 om säkerheten hos förarlösa industritruckar.

En dag för dig inom eller nära industrin

SIS Maskinsäkerhetsdag är ett perfekt tillfälle för kompetensutveckling för dig som arbetar inom industrin, är arbetsmiljö- eller säkerhetsansvarig, facklig företrädare, teknikinnovatör eller har en annan roll som rör industri, robotisering eller maskinsäkerhet.

Standardspaning inom maskinsäkerhet

Du får även en bred standardspaning med tre sakkunniga projektledare från SIS där du som deltagare blir uppdaterad på vilka förändringar som är på gång internationellt och hur det kan komma att påverka svensk industri.

Livesänt från studio i Stockholm

Maskinsäkerhetsdagen 2020 innebär premiär för SIS digitala event – och vi vill genomföra det på rätt sätt! Därför kommer dagen att sändas live från Schibsteds studio, som du kanske känner igen från Aftonbladets morgonsändningar. Tempot är rappt, och vi växlar mellan panelsamtal, debatt och föreläsningar. Som deltagare har du möjlighet att engagera dig genom att ställa frågor och chatta med deltagare. 

LinkedIn-grupp för vidare nätverkande

Gå med i den slutna LinkedIn-gruppen ”Nätverk SIS Maskinsäkerhetsdag” där du kan fortsätta att nätverka med andra deltagare och ni kan tillsammans fördjupa er i frågor som lyfts upp under dagen.

Säkra din plats här! >>