Logga in

Onlinetjänster

Standarder hjälper er att minska utvecklings- och produktionskostnader. Det skapar också rutiner genom effektivare flöden och högre kvalitet, vilket leder till tillväxt. Förutsättningen är att ni enkelt har tillgång till rätt standarder – i senaste version – på mest kostnadseffektiva sätt.

E-nav

I onlinebiblioteket, e-nav, hittar du fler än 70.000 standarder. Du fyller självklart ditt e-nav med just de standarder som ditt företag behöver. Och du får alltid tillgång till den senaste och tidigare versionen. Ett mejl skickas till dig varje gång en standard uppdateras.

Du kan skriva ut dina utvalda standarder, spara dem lokalt eller på en server och länka till och kopiera avsnitt för internt bruk. Självklart har du möjlighet att förhandstitta på alla andra standarder. Här hittar du också relaterad information, historik och inom kort även direktiv.

I ett abonnemang på e-nav ingår en utbildning i tjänsten och om standarder. Och har du frågor får du support av din personliga kontaktperson. Onlinebiblioteket e-nav kostar från 1950 kr/år.

Mer kunskap med onlinetjänster

Du kan koppla flera moduler till e-nav som går på djupet inom vissa områden. Här nedan finns flera onlinetjänster som du kan välja mellan.

Perspektiv
Perspektiv är en unik webbtjänst för dig som tar ditt kvalitets- och miljöarbete på allvar. Här finns allt stöd du behöver för att skapa ett levande ledningssystem och arbeta effektivt med miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Materialnyckeln 3.0
Materialnyckeln 3.0 är din guide till metalliska material. Med hjälp av tjänsten kan du snabbt och enkelt söka information om material och tillhörande standarder - var i världen du än befinner dig.


Kunskapstjänsten Perspektiv

Perspektiv är tjänsten för dig som arbetar med lednings-system till vardags i ditt yrkesliv.

Perspektiv består av en webbplats och en tidning som tillsammans innehåller samlad kunskap för att hjälpa dig tolka, jämföra och tillämpa olika ledningssystemstandarder.

Prenumerationstjänsten e-nav

Här finns tre korta filmer där våra kunder berättar om hur de arbetar med e-nav.