SIS INFORMATIONSSÄKERHETSDAG

SIS Informationssäkerhetsdag 2019 – en spännande dag med allt från hackers till smarta tips för dataskydd!

Än en gång fylldes SIS Conference centre med mängder av besökare som ville veta mer om informationssäkerhet. Fokus för SIS Informationssäkerhetsdag den 28 maj var på management och kultur. En av utmaningarna med arbetet kring informationssäkerhet är just hur ledningen på bästa sätt kan få med medarbetarna på resan.

Under dagen talade experter inom området och berättade hur de hade gjort. Maria Hollinger från Länsförsäkringar betonade glädjen i arbetet och Tobias Ander, CISO på Örebro kommun, gick igenom vad som är viktigt att tänka på för att arbetet inte enbart ska resultera i en pappersprodukt.

Publiken för dagen kom från hela landet och nyfikenheten var stor på vad experterna skulle dela med sig av. Frågestunderna kunde emellanåt bli långa när diskussionerna tog fart och det blev ett genuint bra dialoger för såväl deltagare som talare.

Linda Nyberg, moderator för dagen, berättade med glimten i ögat om sin syn på det hela och visade stort intresse för området. Och som avslutning, efter en lite nervös väntan, då han skulle bli förstagångsförälder när som helst – gjorde inspiratören Gustaf Tadaa Josefsson entré på scenen. Med en blandning av allvar och humor fick oss att fundera över tiden vi lever i, tekniken vi använder och vad vi gör med den – eller vad den gör med oss, kanske?

Informationssäkerhet är ständigt aktuellt och ett angeläget ämne, så vi på SIS börjar redan nu arbetet med att förbereda SIS Informationssäkerhetsdag 2020. Håll utkik på sis.se efter det!

Vi tackar alla talare, deltagare och utställare och hoppas på ett återseende nästa år!

Återupplev den 28 maj 2019

Välkommen/frukost

Förmiddag

Lunch

Utställare

Eftermiddag

Avslutning/mingel  

 

 

 

Välkommen/frukost

                    

 

 

 

 

 

Förmiddag

                    

 

 

Lunch

 

 

Utställare

                   

 

 

Eftermiddag

                    

'

 

 

 

Avslutning/mingel