Utbildning

Nya Internrevisionsutbildningen - ISO 19011

I en ny utbildning för dig som internrevisor får du genom blandat lärande en genomgång av vad som förväntas av dig i din roll som internrevisor och hur en internrevision av ledningssystem går till. Blandat lärande innebär att du börjar med självstudier i form av e-learning och därefter följer ett lärarlett tillfälle. Den 22-23 oktober genomför vi ett lanseringstillfälle av utbildningen för 12 personer. Du som deltar vid tillfället har möjlighet att boka din plats till ett lägre pris, 7 500 kr (ord. Pris 16 500 kr), mot att du svarar på en utvärdering.

Efter utbildningen har du nödvändig kunskap för att själv kunna agera som internrevisor och genomföra internrevision i din organisation. Vi värdesätter dina synpunkter, både positiva och kring vad som kan förbättras.

Välkommen med din anmälan eller hör av dig med frågor om du vill veta mer.

Boka

Nya Internrevisionsutbildningen - ISO 19011

Bra att veta om bokning: När du vill boka en utbildning åt någon annan eller för en grupp deltagare, välkommen att kontakta SIS Kompetenspartner på utbildning@sis.se eller 08-555 522 00 så hjälper vi dig.

Pris: 7500 SEK (exkl moms)

Kategori: utbildningar inom intern revision – ISO 19011

Rollen som internrevisor är en central och viktig roll i en organisation och syftar till att undersöka om organisationen uppfyller sina krav samt förbättra verksamhetens processer. Resultatet från revisionen är viktigt beslutsunderlag till ledningen för att driva verksamheten. Detta gäller oavsett om inriktningen är kvalité, miljö, arbetsmiljö eller en annan.

Internrevision är ett kostnadseffektivt och kraftfullt verktyg för att förbättra verksamhetens processer. Resultatet från revisionen ska användas som ett beslutsunderlag för ledningen och bidra till verksamhetsförbättringar. Organisationer som är certifierade enligt ISO:s ledningssystem förväntas återkommande genomföra internrevisioner. Denna utbildning ger dig nödvändig kunskap för att du ska kunna bli en framgångsrik internrevisor i din organisation.

Blandat lärande – Digitala självstudier som följs upp av lärarledda tillfällen

Utbildningen hålls i ett format som kallas blandat lärande där utbildningen inleds med e-learning moduler (digitala självstudier) som sedan följs upp av ett lärarlett utbildningstillfälle.

Via e-learning får du en fördjupning av vad som förväntas av dig som internrevisor. Du får i egen takt, steg för steg, arbeta dig igenom revisionsprocessen från planering, genomförande, rapportering till uppföljning. I det lärarledda utbildningstillfället får du sedan praktiskt öva på de olika momenten som du i självstudierna fått läsa om och en intern revisionen består av.

Det är viktigt att e-learningen genomförs innan det lärarledda tillfället eftersom självstudierna lägger den grund som sedan det lärarledda tillfället bygger vidare på.

Du har tillgång till e-learningen från två veckor före det lärarledda tillfället och de beräknas ta ca 4-8 timmar. Du har sedan även tillgång till e-learningen och materialet i SIS Kompetensportal i tre månader efter det lärarledda tillfället för fortsatta självstudier och repetition.

För mer info om blandat lärande se under ”Praktisk information” nedan.

Riktar sig till
Förkunskaper
Utbildningsmål
Ur programmet
Praktisk information

Boka

Nya Internrevisionsutbildningen - ISO 19011

Bra att veta om bokning: När du vill boka en utbildning åt någon annan eller för en grupp deltagare, välkommen att kontakta SIS Kompetenspartner på utbildning@sis.se eller 08-555 522 00 så hjälper vi dig.

Pris: 7500 SEK (exkl moms)

oktober

tis 22 - ons 23

Kl. 09:00 - 16:30

- Fullbokad Stockholm

Kontakt

Telefon: 08-555 522 00

E-post: utbildning@sis.se