Nyhet · 2024-04-03

Välkommen till SIS Konferens & möten den 22 april

Vi välkomnar dig till öppet hus i våra lokaler den 22 april från kl. 08.15. Det bjuds på frukost, inspirerande föreläsning av Heléne Lidström som är en av Sveriges mest erfarna arbetsplatsstrateger, visning av våra möteslokaler och erbjudanden.

event 750 350.png

Om föreläsningen - Arbetsplatser att längta till:

Den absolut hetaste frågan just nu i många organisationer är; hur får vi tillbaka våra medarbetare till kontoret samtidigt som medarbetarna ställer sig frågan, varför ska jag vara på kontoret? De senaste åren har helt förändrat hur vi arbetar och därmed också våra behov och preferenser. En sak är säker, flexibiliteten är här för att stanna och kontorets roll har för alltid förändrats.

Vilken roll spelar kontoret och hur ska man då tänka när man utformar ett kontor att längta till? Heléne Lidström kommer att dela 7 nycklar till framgång för att skapa en hållbar arbetsplats att längta till.

Tid: 08.15 - 09.15
Plats: SIS, Solnavägen 1E/Torsplan, Stockholm

Frukosteventet är kostnadsfritt och du får gärna ta med dig dina kollegor!

Kortfattat om Heléne Lidström:

Heléne är en av Sveriges mest erfarna arbetsplatsstrateger, hon är expert på förändringsprocesser (certifierad förändringsledare i metodiken ADKAR) och implementering av flexibla arbetssätt och är idag en uppskattad och ofta anlitad föreläsare och strategisk rådgivare kopplat till framtidens kontor och arbetssätt.

Läs mer om programmet och anmäl dig >